Om min kunst

Processen
Jeg er i den heldige situation, at der ikke er nogen beskuer, som forventer at jeg skal male på en bestemt måde hver gang, men er helt frit stillet.
Jeg har en ide, en oplevelse, som jeg prøver at gå efter. Men senere bestemmer billedet meget.
Det må ikke være for pænt, dét lukker af og beskueren vil gå i stå.
Jeg udfordrer mig selv hele tiden med nye ideer og metoder. Det er som regel unoder og uheld, som fører mig andre steder hen.
På et tidspunkt finder billedet sig selv. Når der ikke er mere der kan ændre helheden, er billedet færdigt.
Mine lærreder gennemstrømmes ofte af mættende "løbere" eller sammenløbende farver, som på samme tid er frie og kontrollerende.
Der er tale om mange indtryk, som jeg destillerer i terpentin og vand, for til sidst at kunne nå frem til en forædling af mange indtryk, som jeg ønsker at videregive i mine malerier.

Inspiration
Der hvor jeg henter den største inspiration er uden tvivl i den storladende natur – fra den sjællandske natur, til de højeste og vildeste bjerge - fra en lille bæk med en gammel trærod, til et stort brusende vandfald. (det kommer selvfølgelig også fra samfundet, hverdagen og de mennesker, som jeg omgås. Det kommer fra underbevidstheden).
Det er disse indtryk, som jeg gerne kombinerer med menneskeskabte, farverige detaljer, som et gammelt hus eller et racerløb fra Le Mans.

Titlerne
Titlerne giver beskueren et fingerpeg om hvilke inspirationskilder som ligger bag de enkelte arbejder. Det kan være konkrete eller abstrakte titler, der sender beskueren ud på en fantasirejse. En rejse, der kan være kort eller lang, men som gerne skulle byde på mange oplevelser.

Troels Borre (februar 2009)

 

Køb og salg af moderne kunst.

• Udlejning af kunst fra2010

• Køb af kunst

Henvendelse til Troels Borre
40 85 83 41

Salg af kunst
Galleri Kbh Kunst
Øster Søgade 34
1357 Kbh. K
www.kbhkunst.dk

Billedgalleri